Bedankt!
Uw mailvoorkeuren zijn opgeslagen

Ter bevestiging ontvangt u binnen enkele ogenblikken een e-mail van ons.

Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van nieuwe cursussen en opleidingen in het rechtsgebied van uw interesse.

Mijn Juridisch PAO Leiden account aanmaken

U bent zojuist aangemeld voor onze nieuwsbrief. Heeft u nog niet eerder ingelogd op onze website, activeer dan het account dat we voor u hebben klaargezet. Dit kan eenvoudig door uw e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te vragen.

In Mijn Juridisch PAO vindt u een overzicht van uw recente inschrijvingen, facturen en reeds deelgenomen cursussen. Ook vindt u hier cursusmateriaal en uw behaalde certificaten. 

Heeft u al een Mijn Juridisch PAO account? Controleer of uw gegevens nog up to date zijn.

Leiden Law Academy blog

Lees het laatste nieuws van Leiden Law Academy op onze blog.

Actueel cursusaanbod

Leiden Law Academy organiseert en faciliteert postacademisch onderwijs voor advocaten en andere juridisch geschoolde of georiënteerde professionals. 

Ons cursusaanbod kenmerkt zich door een ruim aanbod aan actualiteitencursussen, opfris-, basis- en verdiepingscursussen en vaardigheidstrainingen in vrijwel alle rechtsgebieden. 
In het voor- en najaar starten diverse meerdaagse specialisatieopleidingen. Daarnaast organiseren we grootschalige (inter)nationale evenementen zoals seminars, congressen en conferences. Ook kunt u bij ons terecht voor het volgen van een incompany cursus of contractonderwijs (aanschuiven bij regulier rechten onderwijs).

Bekijk ons actuele cursusaanbod

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of ontvangt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op! 

Per mail:
pao@law.leidenuniv.nl

Telefoon
071-5278666

Volg ons op LinkedIn