laptop en schrift

Uw gewenste opleiding op locatie

Heeft u belangstelling voor een specifieke postacademische cursus, of wilt u graag een volledig op maat gemaakte cursus op uw (bedrijfs)locatie volgen? Wij helpen u graag met het samenstellen en organiseren van een juridische incompany cursus. Binnen kantoor- of samenwerkingsverband verzorgen wij uw gewenste juridische cursus op locatie. Samen met u en onze zeer ervaren docenten stellen we het ideale cursusprogramma samen. Indien ons bestaande aangeboden cursusaanbod niet voorziet in uw behoeften en wensen, maken we een volledige cursus op maat.

Incompany cursus voordelen

Het volgen van een incompany cursus biedt meerdere voordelen:

  • Wij bieden u een volledig op maat gemaakte juridische cursus aan. Hierdoor behandelen we alleen de onderwerpen die voor u en uw collega's interessant zijn.
  • Het programma kunt u direct toepassen op uw praktijk. We behandelen vragen die alleen in uw organisatie leven.
  • U volgt de cursus op eigen locatie, waardoor u reistijd en kosten bespaart. 
  • De cursus volgt u met een selecte groep bekenden
  • De cursus wordt gedoceerd door gerenommeerde specialisten uit de praktijk en Leidse topdocenten

De contactpersoon van uw bedrijf draagt zorg voor de aanmelding van uw collega's en partners, de verspreiding van het cursusmateriaal onder de aanwezigen, een geschikte ruimte en consumpties.

Interesse? Neem contact op.

Heeft u interesse in een juridische incompany cursus, of heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Wij zijn bereikbaar op: 071 - 527 8666.
U kunt ons uiteraard ook een mail sturen: pao@law.leidenuniv.nl