Volg een interessante cursus Bouwrecht bij Juridisch PAO Leiden. Wij bieden de garantie dat de lesstof van een juridische cursus Bouwrecht van de hoogste kwaliteit is. Dit komt door de nauwe samenwerking met Leidse topwetenschappers en gerenommeerde specialisten uit de praktijk.

In onze cursussen staat actualiteit op het gebied van jurisprudentie en wetgeving centraal. Tijdens een cursus Bouwrecht wordt interactie over de verschillende aspecten van het Bouwrecht gestimuleerd, hetgeen een lerend effect heeft. Daarnaast maken wij voor elke Bouwrechtcursus een interessant en dynamisch programma, met een gezellige lunch en professionele sprekers op mooie locaties zoals de unieke locatie van de (oude) Leidse Sterrewacht of het prachtige Academiegebouw in het Leidse stadscentrum.

Onze postacademische juridische cursussen worden door onze cursisten zeer gewaardeerd: de organisatie is gemiddeld beoordeeld met een 8,5. Een goede reden om bij Juridisch PAO Leiden een cursus Bouwrecht te volgen.

Actueel cursusaanbod


21maa
2022
Inschrijving open
Specialisatieopleiding Aanbesteding & Schaarse rechten 2022
Periode: 21 maart 2022 t/m 27 juni 2022
Rechtsgebied: Bestuurs(proces)recht, Bouwrecht, Mededingingsrecht, Onteigeningsrecht
Aantal punten: NOVA 20
19mei
2022
Inschrijving open
Basiscursus Bouwrecht
Periode: 19 mei 2022 t/m 9 juni 2022
Rechtsgebied: Bouwrecht
Aantal punten: NOVA 6
27jun
2022
Inschrijving open
Seminar: Aanbesteding & schaarse rechten 2022
Periode: 27 juni 2022
Rechtsgebied: Bestuurs(proces)recht, Bouwrecht
Aantal punten: NOVA 4

Wat is Bouwrecht?

Het Bouwrecht betreft de rechtsregels om de bouwprocessen en zaken die hieraan verwant zijn te regelen en waarborgen. Het doel van dit rechtsgebied is het bieden van duidelijke regels voor bouwbedrijven en opdrachtgevers in Nederland. Het Bouwrecht is zowel publiekelijk als privaatrechtelijk van aard. Dit resulteert in een rechtsgebied dat vele facetten en invalshoeken kent.

Onderwerpen Bouwrechtcursus

In een cursus Bouwrecht komen verschillende onderwerpen van het rechtsgebied aan bod, zoals het bouwbesluit, het aannemingsrecht, architectenrecht en de Woningwet. Het doel is om u als cursist een volledig beeld te geven van de juridische fundamenten van het Bouwrecht, en u inzicht te bieden in de laatste ontwikkelingen rondom het Bouwrecht. Daarnaast bieden we juridische cursussen aan die betrekking hebben op het rechtsgebied Aanbestedingsrecht voor juristen en advocaten.

Doelgroep Bouwrechtcursus

Een cursus Bouwrecht is geschikt voor meerdere doelgroepen. Onze cursussen zijn uitstekend geschikt voor (beginnende) advocaten, juristen van bijvoorbeeld architectenbureaus en adviesbureaus, bedrijfsjuristen, juristen van (decentrale) overheden en overige juristen die kennis willen vergaren van het Bouwrecht. Wij bieden basiscursussen, verdiepingscursussen en actualiteitencursussen aan. Onder elke cursus staat vermeld welk kennisniveau vereist is, hierdoor bent u er zeker van dat een cursus Bouwrecht aansluit bij uw kennisniveau.  

Schrijf u gemakkelijk in voor een cursus Bouwrecht. Bekijk ons actuele aanbod aan juridische cursussen en schrijf u in.

Heeft u vragen over een cursus, of wilt u een cursus op uw locatie volgen? Neem dan contact met ons op!

Wellicht ook interessant voor u:


19jan
2022
Inschrijving open
Leiden Law Lunch IE: Nevenvorderingen
Periode: 19 januari 2022
Rechtsgebied: Intellectuele eigendomsrecht
Aantal punten: NOVA 1
21jan
2022
Inschrijving open
Webinar Actualiteiten Mensenhandel 2022
Periode: 21 januari 2022
Rechtsgebied: Straf(proces)recht, Vreemdelingenrecht
Aantal punten: NOVA 5
26jan
2022
Inschrijving open
Leiden Law Lunch IE: Geneesmiddelenreclame
Periode: 26 januari 2022
Rechtsgebied: Intellectuele eigendomsrecht
Aantal punten: NOVA 1