Op deze pagina vind u een overzicht van onze drie cursuslocaties. De locatie van uw cursus staat altijd aangegeven op de informatiepagina van de cursus of opleiding onder ‘Locatie’.

Oude Sterrewacht

Leiden Law Academy is gevestigd in de Oude Sterrewacht in Leiden. Veelal alle cursussen en opleidingen vinden plaats in de Oude Sterrewacht. 

De Oude Sterrewacht van Leiden is de oudste nog bestaande universitaire sterrenwacht ter wereld. Dit historische monument speelt nog altijd een educatieve rol voor de Universiteit en de stad Leiden.

Cursuslocatie Oude Sterrewacht

Adres Oude Sterrewacht:
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Het is helaas niet mogelijk om de auto te parkeren op het terrein van de Sterrewacht. U kunt parkeren in de nabijgelegen straten of in een parkeergarage. Bekijk meer informatie over de bereikbaarheid van de Oude Sterrewacht per auto of met het OV.

Academiegebouw

Het Academiegebouw is het oudste gebouw van de Universiteit Leiden. Oorspronkelijk was het een kerk die hoorde bij een klooster dat in 1447 was gesticht. Ondanks alle veranderingen in de loop der jaren, is het authentieke karakter van het gebouw altijd bewaard gebleven. Het Academiegebouw wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor universitaire ceremonies en bijeenkomsten.

Cursuslocatie Academiegebouw Leiden

Adres Academiegebouw

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Er zijn weinig parkeerplekken aanwezig aan het Rapenburg. Bekijk meer informatie over parkeren in de binnenstad van Leiden.

Kamerlingh Onnesgebouw

Het Kamerlingh Onnesgebouw was vroeger het laboratorium van de beroemde Leidse onderzoeker Heike Kamerlingh Onnes. De natuurkundigen zijn inmiddels allang niet meer in dit pand gevestigd. Na restauratie en verbouwing nam de Faculteit der Rechtsgeleerdheid er in 2004 er haar intrek. 

Kamerlingh Onnesgebouw cursuslocatie

Adres Kamerlingh Onnesgebouw

Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Er zijn weinig parkeerplekken aanwezig bij het Kamerlingh Onnesgebouw. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage Garenmarkt. Bekijk meer informatie over parkeren nabij het Kamerlingh Onnesgebouw.

Wijnhaven Den Haag

Naast onze cursuslocaties in de binnenstad van Leiden, behoort de Wijnhaven in Den Haag tot onze cursuslocatie. Een enkele keer organiseren wij op deze locatie een cursus of opleiding.

Wijnhaven is gelegen in het centrum van de Haagse binnenstad en is het bruisende hart van de Campus Den Haag. Zo’n 3.500 studenten van de Universiteit Leiden volgen hier onderwijs.

Cursuslocatie Wijnhaven Den Haag

Adres Wijnhaven

Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Parkeren is mogelijk in een dichtbijgelegen parkeergarage. Bekijk de route-instructie.