Leidse Sterrewacht van bovenaf

Als professioneel opleidingsinstituut streven we continu naar verbetering in de serviceverlening en het cursusaanbod. We stemmen elke cursus zoveel mogelijk af op de actualiteiten, waardoor deze aansluiten op uw wensen en opleidingsbehoeften. Cursisten zijn daarbij een onmisbaar klankbord. De inzet van docenten en medewerkers van Leiden Law Academy wordt beloond met mooie evaluaties.

Onze klanten beoordelen onze cursussen de afgelopen jaren met een gemiddeld cijfer 8,4 tot 8,6Van de 350-400 docenten die wij jaarlijks inzetten scoort ruim 30% een cijfer 9 tot 10, circa 47% krijgt een waardering 8 tot 9, circa 20% scoort tussen 7 en 8. De organisatie voorafgaand, tijdens en na afloop door Leiden Law Academy ontvangt een gemiddelde score van 8,6.

CEDEO erkend

Leiden Law Academy is eind 2018 door CEDEO doorgelicht, klantenreviews zijn gehouden. Daar kwamen we buitengewoon goed uit naar voren met een score van maar liefst 4-5. 

"
De manier waarop Leiden Law Academy de diverse bijeenkomsten en/of opleidingen ten uitvoer heeft gebracht stemt alle ondervraagde deelnemers tot tevredenheid. Veertig procent van hen geeft hieraan zelfs de hoogst mogelijke score van "zeer tevreden". Alle referenten zijn van mening dat de gevolgde training of opleiding heeft voldaan aan de verwachting zoals die van tevoren waren gewekt. Dit geldt zowel voor de verwachtingen qua niveau als voor de verwachtingen voor wat betreft de duidelijkheid, de diepgang en het theoretisch en praktisch gehalte van de bijeenkomst(en). Ook vinden ze dat ze voldoende praktische handvatten aangeboden hebben gekregen."

Kwaliteit en beoordeling onderwijs Juridisch PAO Leiden

 

Enkele opmerkingen van onze deelnemers

 1. "Deze cursus heeft veel verheldering gegeven".

 2. "Praktische tips, erg handig!"

 3. "Dit zijn de toppers in hun vak. Van hen leer je écht iets"

 4. "De luxe lunch in één van de omliggende restaurants was een plezierige verrassing, erg leuk".

 5. "De Leidse Sterrewacht is een inspirerende en prachtige cursuslocatie".

 6. "Alles is goed verzorgd is en de cursussen zijn inhoudelijk erg goed".

 7. “Het Leids Juridisch PAO kan ik van harte aanbevelen aan anderen!”

 8. “Wederom zeer leerzaam (en hopelijk jaarlijks terugkerend)"

 9. "Goed geregeld, goed verzorgd"

 10. "Erg leuk dat alle docenten er waren en zo betrokken!"

 11. Voor een van onze geslaagden aan de Specialisatieopleiding Gerechtelijk deskundigen was het diploma een "bekroning op zijn carrière".