Volg een hoogwaardige postacademische cursus Fiscaal Recht bij het Juridisch PAO Leiden. De term fiscaal recht omvat het geheel aan regels over de heffing en de invordering van belastingen. Het belastingrecht is onderdeel van het publiekrecht en wordt daarbinnen ook wel onder het bestuursrecht gerekend.

Het fiscale vakgebied is volop in beweging, houd uw kennis daarom actueel door een deelname aan een van onze vele cursussen. Tijdens onze cursussen in het Fiscaal recht is er ruime gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren met mede-cursisten.

Op dit moment bieden wij geen cursus in het desbetreffende rechtsgebied aan. Wilt u op de hoogte blijven van het recente cursusaanbod van Juridisch PAO Leiden? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Onderwerpen Fiscaal recht cursussen

Het fiscale rechtsgebied kent diverse aspecten. Het aanbod van Leiden Law Academy in het Fiscaal Recht kenmerkt zich door actuele onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen, zoals “Responsible tax” – De nieuwe fiscale ondernemingsstrategie, agressive tax planning, de Principal Purpose Test (De PPT) en het multilaterale verdrag (MLI). In een dag (deel) wordt er tijdens de cursus uiteraard in detail ingegaan op de onderliggende onderwerpen.  

Voor wie zijn onze cursussen Fiscaal Recht geschikt?

Onze cursussen Fiscaal Recht zijn uitstekend geschikt voor fiscalisten, advocaten, medewerkers van trustkantoren en accountants.

Onze cursussen Fiscaal Recht worden gedoceerd door dhr. Hans Mooij. Dhr. Mooij is een van de weinige internationale belastingdeskundigen ter wereld die gespecialiseerd is in het bemiddelen tussen belastingbetalers en belastingdiensten. Daarnaast is dhr. Mooij voormalig onderhandelaar belastingverdragen bij het Nederlandse ministerie van Financiën en coördinator internationaal belastingrecht bij de Nederlandse belastingdienst en tevens voormalig consultant belastingverdragen bij de OESO en de Verenigde Naties.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat Dhr. Mooij met zijn jarenlange praktische ervaring en expertise in het fiscale rechtsgebied deelnemers met succes nieuwe kennis kan bijbrengen.

De organisatie door PAO Leiden wordt maar liefst beoordeeld met een 8,5. Goede redenen om bij Leiden Law Academy een Juridische cursus Fiscaal Recht te volgen!

Wellicht ook interessant?

Leiden Law Academy organiseert naast de verschillende cursussen in het fiscaal recht, ook een breed en gevarieerd aanbod in basis-, verdiepings-, en actualiteitencursussen in het belastingrecht. Denk aan de actualiteitencursus Insolventierecht  en de actualiteitencursus Pensioenrecht. Tevens organiseren wij de tweedaagse Verdiepingscursus Balans- en jaarrekeninglezen voor juristenhet is gewenst dat de deelnemer doorgaans meer dan één jaar ervaring heeft in dit vakgebied.

Kortom, als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een cursus over de ontwikkelingen in het Fiscaal Recht dan kunt u bij Leiden Law Academy terecht. Bekijk het actuele overzicht van onze cursussen of neem contact op voor meer informatie.

Wellicht ook interessant voor u?


5nov
2024
Inschrijving open
Specialisatieopleiding Artificial Intelligence, Recht en Ethiek
Periode: 5 november 2024 t/m 10 december 2024
Rechtsgebied: Bank- en Effectenrecht en financiering, Bestuurs(proces)recht, Financieel recht
Aantal punten: NOVA 16