Juridisch PAO Leiden biedt u verschillende cursussen Internationaal Recht. Wij garanderen dat deze cursussen gedoceerd worden door Leidse topwetenschappers en gerenommeerde specialisten uit de praktijk. En dit wordt gewaardeerd; 80% van al onze docenten krijgt van de cursisten een gemiddeld cijfer van een 8 of hoger. Een goede reden om een cursus Internationaal Recht bij ons te volgen.

Een opleiding Internationaal Recht is interactief en actueel. Onze cursisten hebben elk hun eigen vakgebied of specialisme. Interactie tijdens de cursus leidt tot een informatieve sessie waar veel verschillende aspecten van het Internationaal Recht aan bod komen. Uit ervaring blijkt dat dit een lerend effect heeft.

Wilt u actuele kennis van het Internationaal Recht opdoen en daarbij uw PO-punten behalen? Dan bent u bij PAO Leiden aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en kies een opleiding Internationaal Recht die bij uw kennis en kunde past.

Actueel cursusaanbod


30okt
2019
Inschrijving open
Leergang jihadisme, terrorisme: ideologie, recht en beleid - 2019
Periode: 30 oktober 2019 t/m 18 december 2019
Rechtsgebied: Bestuurs(proces)recht, Burgerlijk(proces)recht, Europees recht, Financieel recht, Internationaal Publiekrecht, Straf(proces)recht, Vreemdelingenrecht
Aantal punten: NOVA 48
16dec
2019
Inschrijving open
Actualiteiten - Internationale Immuniteiten in de Nederlandse rechtspraak
Periode: 16 december 2019
Rechtsgebied: Burgerlijk(proces)recht, Europees recht, Internationaal Publiekrecht, Ondernemingsrecht
Aantal punten: NOVA 4

Wat is Internationaal Recht en en welke onderwerpen komen in een cursus Internationaal Recht aan bod?

Het Internationaal Recht omvat het geheel van verdragen, gewoonterecht, rechtspraak en andere relevante bronnen die rechtsbetrekkingen tussen soevereine staten regelen. Een breed gebied, waar veel verschillende onderwerpen binnen vallen. Daarnaast worden de internationale verdragen, werkzaamheden en ontwikkelingen steeds belangrijker voor de Nederlandse wetgeving en samenleving. Reden genoeg om middels een cursus Internationaal Recht op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het rechtsgebied.

Wij bieden meerdere cursussen en opleidingen aan die betrekking hebben op het Internationaal Recht. Zoals een cursus terrorisme en Jihadisme, waar de ideologische grondslag van het Jihadisme, de juridische aspecten van de strijd tegen het terrorisme én het terrorisme in de context van de internationale betrekkingen en Internationaal Recht aan bod komen. Maar ook een cursus contracteren, waar uitgebreid wordt ingegaan op de internationale aspecten van het contractenrecht. Op deze website vindt u ons meest recente cursusaanbod. Wilt u een cursus Internationaal Recht op uw gekozen locatie volgen? Wij verzorgen incompany-cursussen op maat, neem contact op voor meer informatie.

De doelgroep van een opleiding Internationaal Recht

Omdat het Internationaal Recht een zeer breed rechtsgebied is waaronder meerdere onderwerpen vallen, is er geen vaste doelgroep te bepalen. Een cursus Internationaal Recht is geschikt voor advocaten, (bedrijfs)juristen en leden van de rechterlijke macht. Daarnaast staat onder elke cursus vermeld voor welke doelgroep deze bestemd is, en welk niveau de cursist dient te beheersen. Zo bent u er zeker van dat een cursus Internationaal Recht past bij uw kennis en vakgebied.

Interesse in een juridische cursus? Bekijk ons overzicht van actuele juridische cursussen en schrijf u gemakkelijk in. 

Wellicht ook interessant voor u:


23sep
2019
Inschrijving open
Basiscursus Kwekersrecht 2019
Periode: 23 september 2019 t/m 30 september 2019
Rechtsgebied: Intellectuele eigendomsrecht
Aantal punten: NOVA 10
26sep
2019
Inschrijving open
Specialisatieopleiding Ondernemingsrecht
Periode: 26 september 2019 t/m 12 maart 2020
Rechtsgebied: Financieel recht, Insolventierecht, Ondernemingsrecht
Aantal punten: NOVA 42, HQ 42, NBA 42
26sep
2019
Inschrijving open
Leergang ‘Recht en Existentialisme in Filosofie en Literatuur’ 2019-2020
Periode: 26 september 2019 t/m 23 april 2020
Rechtsgebied: Algemeen
Aantal punten: NOVA 16