Juridisch PAO Leiden biedt u verschillende cursussen Internationaal Recht. Wij garanderen dat deze cursussen gedoceerd worden door Leidse topwetenschappers en gerenommeerde specialisten uit de praktijk. En dit wordt gewaardeerd; 80% van al onze docenten krijgt van de cursisten een gemiddeld cijfer van een 8 of hoger. Een goede reden om een cursus Internationaal Recht bij ons te volgen!

Een cursus in het Internationaal Recht is interactief en actueel. Onze cursisten hebben elk hun eigen vakgebied of specialisme. De interactie tijdens de cursus leidt tot een informatieve en dynamische sessie waar veel verschillende aspecten van het Internationaal Recht aan bod komen. Uit ervaring blijkt dat dit een sterk lerend effect heeft.

Wilt u actuele kennis van het Internationaal Recht opdoen en daarbij uw PO-punten behalen? Dan bent u bij PAO Leiden aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en kies een cursus Internationaal Recht die bij uw kennis en kunde past.

Actueel cursusaanbod


2dec
2024
Inschrijving open
Actualiteiten Schaarse Rechten in het Publiek en Privaatrecht 2024
Periode: 2 december 2024
Rechtsgebied: Aansprakelijkheidsrecht, Algemeen, Bestuurs(proces)recht, Bouwrecht, Burgerlijk(proces)recht, Europees recht, Goederenrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht, Omgevingsrecht, Onroerendgoed recht, Ruimtelijke ordeningsrecht en milieurecht, Verbintenissen- en contractenrecht
Aantal punten: NOVA 4

Wat is Internationaal Recht? 

Het Internationaal Recht omvat het geheel van verdragen, gewoonterecht, rechtspraak en andere relevante bronnen die rechtsbetrekkingen tussen soevereine staten regelen. Een breed gebied, waar veel verschillende onderwerpen binnen vallen. Daarnaast worden de internationale verdragen, werkzaamheden en ontwikkelingen steeds belangrijker voor de Nederlandse wetgeving en samenleving. Reden genoeg om middels een cursus Internationaal Recht op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen het rechtsgebied.

Onderwerpen cursus Internationaal Recht

Wij bieden meerdere cursussen en opleidingen aan die betrekking hebben op het Internationaal Recht. Zoals een cursus Terrorisme en Jihadisme, waar de ideologische grondslag van het jihadisme, de juridische aspecten van de strijd tegen het terrorisme én het terrorisme in de context van de internationale betrekkingen en Internationaal Recht aan bod komen. Maar ook een cursus contracteren, waar uitgebreid wordt ingegaan op de internationale aspecten van het contractenrecht. Op deze pagina vindt u ons meest recente cursusaanbod in het Internationale Recht.

Wilt u een cursus Internationaal Recht op uw gekozen locatie volgen? Wij verzorgen incompany-cursussen op maat, neem contact op voor meer informatie.

De doelgroep van een opleiding Internationaal Recht

Omdat het Internationaal Recht een zeer breed rechtsgebied is waaronder meerdere onderwerpen vallen, is er geen vaste doelgroep te bepalen. Een cursus Internationaal Recht is geschikt voor advocaten, (bedrijfs)juristen en leden van de rechterlijke macht. Daarnaast staat bij iedere cursus vermeld voor welke doelgroep deze bestemd is en welk niveau de cursist dient te beheersen. Zo bent u er zeker van dat een cursus Internationaal Recht past bij uw kennis en vakgebied.

Interesse in een juridische cursus in het Internationale Recht? Bekijk ons overzicht van actuele juridische cursussen en schrijf u gemakkelijk in. 

Wellicht ook interessant voor u:


25apr
2024
Inschrijving open
Vaardigheden - Meesterlijk overtuigen: effectief argumenteren in juridische betogen
Periode: 25 april 2024
Rechtsgebied: Vaardigheden
Aantal punten: NOVA 5, LRGD 5
1mei
2024
Inschrijving open
Leiden Law Lunch Recente Civiele Rechtspraak HR 1 mei 2024
Periode: 1 mei 2024
Rechtsgebied: Burgerlijk(proces)recht
Aantal punten: NOVA 1
8mei
2024
Inschrijving open
Leiden Law Lunch IE: Bescherming van vormgeving 8 mei 2024
Periode: 8 mei 2024
Rechtsgebied: Intellectuele eigendomsrecht
Aantal punten: NOVA 1