virus corona pao leiden

De maatregelen als gevolg van de uitbraak van het Corona-virus treffen ons allemaal. De Universiteit Leiden heeft op 19 maart jl. besloten om tot het einde van dit collegejaar geen fysiek onderwijs te geven. Dit betekent dat tot 1 september 2020 geen postacademische onderwijs-bijeenkomsten zullen plaatsvinden. 

Wij vinden het ontzettend spijtig om deze maatregel met u te moeten meedelen. Maar de gezondheid van u en onze samenleving gaat boven alles! 

Wat betekent dit voor uw inschrijving? 

Momenteel zijn wij druk bezig met het inventariseren van de (praktische) mogelijkheden om cursussen en opleidingsdagen die zouden plaatsvinden tussen 16-3-2020 en 31-8-2020 te verplaatsen naar het najaar (vanaf september ’20) of eventueel naar het voorjaar van 2021.  

Wanneer meer bekend is over een eventuele verplaatsing van uw ingeschreven onderwijs-bijeenkomst, informeren wij u zo snel mogelijk per mail en/of telefoon. Mocht de onderwijs-bijeenkomst waarvoor u zich heeft ingeschreven, worden geannuleerd, dan zal de cursus worden gecrediteerd.

Wij verzoeken u onze berichtgeving per e-mail nauwlettend in de gaten te houden. Uiteraard communiceren wij eventuele wijzigingen van ons cursusaanbod ook op onze website

Start cursussen en opleidingen in het najaar 

In het najaar staan reeds een groot aantal cursussen en opleidingen gepland. Deze onderwijs-bijeenkomsten zullen, voor alsnog, gewoon plaatsvinden. De adviezen van het RIVM, de Rijksoverheid en Universiteit Leiden zijn daarin uiteraard leidend. Het is reeds mogelijk om u in te schrijven voor een cursus of opleiding die wij in het najaar aanbieden.

Bekijk ons cursusaanbod

Mocht u vragen hebben, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen per e-mail pao@law.leidenuniv.nl  

Wij wensen u alle goeds en succes voor de komende tijd en hopen dat we elkaar in het najaar weer persoonlijk te treffen.

Namens het hele Juridisch PAO Leiden
Marco van der Ree, Directeur Juridisch PAO Leiden

team juridisch pao leiden

> Bekijk hier alle actuele updates vanuit de Universiteit Leiden omtrent het Corona-virus