• Startdatum:
  • 11 juni 2021
  • Cursusduur:
  • 1 dagdeel
  • Rechtsgebied:
  • Bestuurs(proces)recht
  • Soort:
  • Cursus
  • Accreditaties
  • NOVA:
  • 3

Het staatssteunrecht is actueler dan ooit. Sinds het coronavirus rondwaart, staat staatssteun immers volop in de belangstelling. In de actualiteitencursus Staatssteun in coronatijd worden de laatste juridische ontwikkelingen rond staatssteun met u besproken. Naast corona gerelateerde aspecten van het staatssteunrecht, wordt aan de hand van theorie en praktijk ook ingegaan op reguliere actuele ontwikkelingen binnen dit rechtsgebied.

De cursus Staatssteun in coronatijd staat onder leiding van mr. dr. P.C. Adriaanse die als advocaat in de praktijk van het staatssteunrecht werkzaam is bij Justion Advocaten en tevens als gast hoofddocent verbonden is aan de Afdeling staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden. 

Toegang tot de webinar
De webinar Staatssteun in coronatijd vindt online plaats via het gebruiksvriendelijke beveiligde web-based programma Kaltura Live Room van de Universiteit Leiden. Om toegang te krijgen tot Kaltura Live Room, hoeft u geen software te downloaden. U opent Kaltura Live Room via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of Firefox).

U ontvangt enkele dagen voor het webinar plaatsvindt een instructiedocument met informatie over toegang tot de digitale ontmoetingsplaats. Dit document is tevens terug te vinden in de Mijn JPAO omgeving.

Als u in de Live Room bent, worden uw camera en uw microfoon niet geactiveerd. De docent en medecursisten kunnen u dus niet zien en horen. Deelname aan een online bijeenkomst bij JPAO is dus compleet veilig! Vragen stellen aan de docent is mogelijk per chat of indien u dat wenst met camera en microfoon: de keuze is aan u.

U bent zelf verantwoordelijk voor een werkende internet-, audio- en mogelijke videoverbinding. Controleer dus op tijd of dit naar behoren werkt. 

De webinar wordt opgenomen en na-afloop ontvangt u de opname. 

Certificaat PO-punten
Advocaten die een certificaat met PO-punten wensen te ontvangen, dienen na afloop van de webinar toetsvragen te beantwoorden. Aan de hand van de antwoorden wordt bepaald of u recht heeft op uw punt/punten. Bij goed gevolg ontvangt u per mail het certificaat. Indien u de toets niet heeft gehaald, ontvangt u bericht en kunt u de toetsvragen opnieuw beantwoorden.

Vrijdag 11 juni van 09:30 - 12:30 uur.

Docent
dr. mr. P.C. Adriaanse
...


Het Webinar Staatssteun in coronatijd vindt online plaats via het beveiligde web-based programma Kaltura Live Room. 

Enkele dagen voor het webinar plaatsvindt, krijgt u per mail een instructiedocument toegestuurd over toegang tot de digitale ontmoetingsplaats. Het instructiedocument kunt u ook terugvinden in de Mijn Juridisch PAO omgeving. 

€225,00 (vrij van BTW)