• Startdatum:
  • 19 november 2020
  • Cursusduur:
  • 1 dagdeel
  • Rechtsgebied:
  • Bouwrecht, Huurrecht, Mededingingsrecht
  • Soort:
  • Cursus
  • Accreditaties
  • NOVA:
  • 2

Webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht
Tijdens het webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht op donderdag 19 november bespreekt Hoogleraar Jan-Michiel Hebly de laatste actualiteiten en ontwikkelingen. Dhr. Hebly gaat in deze online cursus in op actuele jurisprudentie en eventuele opvallende ontwikkelingen op het gebied van het aanbestedingsrecht. Een selectie van aanbestedingsrechtelijke uitspraken van het Europese Hof en de Nederlandse rechter en adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts van de afgelopen periode wordt behandeld.

Na afloop van het webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht beschikt de deelnemer over kennis van de nieuwe ontwikkelingen en praktisch inzicht in de betekenis ervan voor de rechtspraktijk.

Doelgroep webinar
Ons Actualiteiten Aanbestedingsrecht webinar is geschikt voor meerdere doelgroepen: Advocatuur, legal counsels, zittende en staande magistratuur. Bijvoorbeeld voor overheidsjuristen die met de uitgifte van vergunningen of toekenning van subsidies te maken hebben. Maar ook voor aanbestedingsjuristen die hun kennis willen updaten, vastgoedjuristen, bedrijfsjuristen in de telecomsector en de nutssectoren, en advocaten en leden van de rechterlijke macht die werkzaam zijn op deze gebieden of daarmee als geschilbeslechter te maken hebben. 

Niveau
Verdiepingsniveau: van deelnemers verwachten we meer dan 1 jaar praktijkervaring, basiskennis van het onderwerp

Toegang tot het webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht
De Webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht vindt online plaats via het gebruiksvriendelijke beveiligde web-based programma Kaltura Live Room van de Universiteit Leiden. Om toegang te krijgen tot Kaltura Live Room, hoeft u geen software te downloaden. U opent Kaltura Live Room via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of Firefox). 

U ontvangt enkele dagen voor het webinar plaatsvindt een instructiedocument met informatie over toegang tot de digitale ontmoetingsplaats. Dit document is tevens terug te vinden in de Mijn JPAO omgeving.

Als u in de Live Room bent, worden uw camera en uw microfoon niet geactiveerd. De docent en medecursisten kunnen u dus niet zien en horen. Deelname aan een online bijeenkomst bij JPAO is dus compleet veilig! Vragen stellen aan de docent is mogelijk per chat of indien u dat wenst met camera en microfoon: de keuze is aan u. 

U bent zelf verantwoordelijk voor een werkende internet-, audio- en mogelijke videoverbinding. Controleer dus op tijd of dit naar behoren werkt. Wij kunnen u hier helaas niet mee helpen.

De Webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht wordt opgenomen en na-afloop ontvangt u de opname toegestuurd. U kunt het webinar binnen 4 weken terugkijken op een moment dat het u uitkomt. Schrijf u dus nu in voor het webinar en kijk het webinar later terug.

Certificaat PO-punten
Wanneer u een certificaat met 2 PO-punten wenst te ontvangen, dient u na afloop van de Webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht toetsvragen te beantwoorden. Aan de hand van de antwoorden wordt bepaald of u recht heeft op uw PO-punten. Bij goed gevolg ontvangt u per mail het certificaat. Indien u de toets niet heeft gehaald, ontvangt u bericht en kunt u de toetsvragen opnieuw beantwoorden.

Donderdag 19 november 2020 van 15:00 tot 17:00 uur.

prof. mr. J.M. Hebly - Juridisch PAO Leiden
Docent
prof. mr. J.M. Hebly
...


Het webinar Actualiteiten Aanbestedingsrecht vindt online plaats via het beveiligde web-based programma Kaltura Live Room.

Enkele dagen voor het webinar plaatsvindt, krijgt u per mail een instructiedocument toegestuurd over toegang tot de digitale ontmoetingsplaats. Het instructiedocument kunt u ook terugvinden in de Mijn Juridisch PAO omgeving. 

€95,00 (vrij van BTW)