Praktijkjuristen kunnen niet meer zonder na- en bijscholing, het is "lifelong learning". Postacademisch onderwijs aan de Leidse Rechtenfaculteit biedt u als juridische professional de mogelijkheid te kiezen uit een ruim scala aan kwalitatief hoogwaardige cursussen, verzorgd door topdocenten uit wetenschap en praktijk. Het Leids Juridisch PAO verwelkomt jaarlijks 2000-2500 cursisten bij circa 200 cursusdagen.

Het Leidse juridische postacademisch opleidingsaanbod kenmerkt zich in het algemeen door een ruim aanbod aan korte (opfris)cursussen in vrijwel alle rechtsgebieden – veelal op ‘spitsuurtijden’, alsook diverse specialisatietrajecten (halfjaartrajecten met een afsluitend examen). De focus ligt op blended onderwijsvormen, dat wil zeggen dat het klassieke live contactonderwijs ondersteund wordt met digitale onderwijsvormen in de digitale leeromgeving.                                   

Het even kunnen ‘ontvluchten’ van het drukke kantoor in een inspirerende leeromgeving aan de Universiteit Leiden, zoals de Leidse Sterrewacht of het Academiegebouw, maken dat deelnemers graag naar Leiden komen. Deelnemers waarderen ook het ‘sparring’-/netwerkmoment met deelnemers en onze Leidse wetenschappers en gastdocenten.                                                            

Stevige band met alumni en onderwijsprijs Juridisch PAO                                    

Met de organisatie van het jaarlijkse netwerk-evenement Leiden Revisited. Circa 250-325 alumni bezoeken de unieke oude Leidse Sterrewacht en kiezen daarbij een van de 8 sessies van vrijwel alle grote rechtsgebieden die de faculteit vertegenwoordigt. Zo wordt de band met onze alumni en onze faculteit stevig benadrukt.
Als alumnus van de Universiteit Leiden ontvangt u bovendien 10% korting op het cursusaanbod. Geeft u duidelijk bij uw aanmelding aan dat u alumnus bent. Deze korting is bij vervanging niet overdraagbaar.

 

Sterrewacht 3

Juridisch PAO
Postbus 778, 2300 AT Leiden
(t) 071 - 527 8666
pao@law.leidenuniv.nl

© 2019 Juridisch Postacademisch Onderwijs Universiteit Leiden