Blijf op de hoogte van ons cursusaanbod!

Aanmelden

Ontwikkelingen Coronavirus

Geen postacademische onderwijs-bijeenkomsten tot 1 september 2020!

De Universiteit Leiden heeft op 19 maart jl. besloten om tot het einde van dit collegejaar geen fysiek onderwijs te geven. Dit betekent dat tot 1 september 2020 geen postacademische onderwijs-bijeenkomsten zullen plaatsvinden. Wij vinden het ontzettend spijtig om deze maatregel met u te moeten meedelen. Maar de gezondheid van u en onze samenleving gaat boven alles! Wanneer meer bekend is over een eventuele verplaatsing van uw ingeschreven onderwijs-bijeenkomst, informeren wij u zo snel mogelijk per mail en/of telefoon.


Wij zijn tot nader bericht alleen via e-mail bereikbaar pao@law.leidenuniv.nl

virus

Combi-deal: gratis deelname cursus bij inschrijving specialisatieopleiding

Bij inschrijving voor de specialisatieopleiding
Aanbesteding & Schaarse rechtenGerechtelijk Deskundige en Ondernemingsrecht kunt u GRATIS deelnemen aan een eendaagse cursus bij Juridisch PAO Leiden, t.w.v. maximaal €500,-. U heeft keuze uit het gehele cursusaanbod 2020 bij Juridisch PAO Leiden. Deze actie geldt alleen voor de bovenstaande opleidingen in 2020 en dus geen opleidingen in het verleden!

 

Combi promotie specialisatie en cursus juridisch pao leiden

Groot aanbod aan specialisatieopleidingen

Sinds 2010 bouwen wij aan de uitbreiding van ons aanbod aan specialisatieopleidingen. Het aanbod is inmiddels uitgegroeid tot meerdere succesvolle opleidingen. Deze opleidingen hebben betrekking op verschillende rechtsgebieden, zoals Arbeidsrecht, Huurrecht of Privacyrecht.  

Juridische Specialisatieopleiding van het Juridisch PAO Leiden, gegeven in de Sterrenwacht te Leiden

Over Juridisch PAO

Het Juridisch PAO (JPAO) van de Universiteit Leiden organiseert en faciliteert postacademisch onderwijs voor advocaten en andere juridisch geschoolde of georiënteerde professionals in heel Nederland. Daarnaast organiseert JPAO een groot scala aan evenementen zoals seminars, congressen en inhousedagen. Bij JPAO werkt een team van gedreven en betrokken mensen om al deze activiteiten en evenementen tot een succes te brengen.

 

Het Juridisch PAO Leiden organiseert een groot scala aan juridische cursussen, evenementen zoals seminars & congressen en inhousedagen.