euros1[Door: redactie Juridisch PAO Leiden - Universiteit Leiden]

Het Leids Juridisch PAO beloont hen die overtuigd zijn van hun doel: '2018 wordt het jaar waarin ik me ga specialiseren.' Als tegemoetkoming voor die daadkracht biedt het Leids Juridisch PAO deze deelnemers een aantrekkelijke vroegboekkorting die kan oplopen tot wel 750 euro.

Voor de specialisatietrajecten die starten in maart 2018 hebben we de volgende vroegboekkortingen waarvan u kunt profiteren.

1] Specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Leerlijn 9)
Start dinsdag 13 maart 2018 van 14:00 tot 21:30 uur, te Leiden

60 PO NOvA 

[KLIK HIER VOOR UW VROEGBOEKKORTING]

Specialisatie èn Permanente Educatie Arbeidsrecht. In slechts 10 bijeenkomsten op gunstige 'spits-uurtijdstippen' zonder verplichte huiswerkopdrachten kunt u zich specialiseren tot arbeidsrechtspecialist. Daarnaast biedt het programma òòk mogelijkheden tot permanente educatie en kunt u alle bijeenkomsten ook als losse module volgen in het kader van actualisering en/of verdere verdieping op een specifiek onderwerp.

 

2] Specialisatieopleiding Contracteren (Leerlijn 3)
Start donderdag 29 maart 2018 van 14:00 tot 21:45 uur, te Leiden
42 PO NOvA, 42 PE HQ, 42 PE NBA

[KLIK HIER VOOR UW VROEGBOEKKORTING]

Onder leiding van prof.mr. Willem van Boom behandelen gerenommeerde sprekers uit wetenschap en de rechtspraktijk onderwerpen zoals: algemene voorwaarden, remedies bij wanprestatie, internationale aspecten van toepasselijk recht en bevoegde rechter. Ook thema’s als meerpartijenproblemen, garanties en zekerheden worden op interactieve wijze aan de orde gesteld.

 

3] Specialisatieopleiding Aanbesteding & schaarse rechten
Donderdagen 22 maart, 12 april, 17 mei, 7 juni en 28 juni 2018 van 12.00 tot 17.00 uur, Campus Den Haag
20 PO NOvA

[KLIK HIER VOOR UW VROEGBOEKKORTING]

Jaarlijks besteedt de overheid tientallen miljarden euro’s aan uitvoering van beleid. Dat beleid kan betrekking hebben op invulling van de thuiszorg, de verkoop van overheidsgebouwen, de aanleg van infrastructurele voorzieningen of de inhuur van IT specialisten, maar ook op het toestaan van gereguleerde activiteiten of het mogelijk maken van nieuwe ontwikkelingen, zoals windmolenparken. In veel van deze gevallen heeft dit overheidshandelen een relevant economisch belang. Mag de vergunningverlening voor rondvaartboten beperkt blijven tot een vaste groep ondernemers? Moeten overheidseigendommen volgens een voorgeschreven procedure worden verkocht? Welke beperkingen gelden voor de verdeling van subsidies?

Meer informatie over het volledige cursusaanbod? Bekijk hier het actuele programma op maar liefst 18 rechtsgebieden.