leidenrevisited2017[Gespot door redactie Juridisch PAO Leiden | bron: Michiel van Kleef op Mr-online]

Leuk stukje van Michiel van Kleef op Mr-online over ons jaarlijkse alumni-event 'Leiden Revisited'. Met dit jaar 9 korte, postacademische seminar-sessies [2 PO NOvA] en 's middags heerlijk weer tijdens de afsluitende borrel, was 'Leiden Revisited' wederom een geslaagd evenement.

'Leiden Revisited' weer groot succes
Geschreven door: Michiel van Kleef op Mr-online

Het blijft een onverslaanbare formule: het nuttige met het aangename verenigen. En dus kwamen vrijdag 1 september een kleine 250 alumni van de Leidse rechtenfaculteit naar de oude Sterrewacht voor wat wordt genoemd ‘Leiden Revisited’. Het nuttige bestond uit een carrousel van maar liefst negen verschillende kennissessies waarmee twee opleidingspunten konden worden behaald.

Het aangename was de afsluitende netwerkbijeenkomst waar oud-studiegenoten en oud-docenten elkaar konden ontmoeten. Halverwege de middag stuiterden de hagelstenen nog ongeveer door het dak, maar tegen borreltijd was de zon doorgebroken, konden de foodtrucks hun waren succesvol uitventen en waren de alumni niet bij de bar (en elkaar) weg te slaan. Lees verder op Mr-online of bekijk hier de fotoreportage op Facebook

Het Juridisch PAO Leiden presenteert: 85 postacademische kennis-events dit najaar

skillsHet Leids Juridisch PAO biedt een zo gevarieerd mogelijk programma. Met ca. 85 postacademische kennis-sessies dit najaar op maar liefst achttien rechtsgebieden is het Juridisch PAO Leiden dé kennisspecialist voor juridische professionals.

Lees verder

Juridisch PAO
Postbus 778, 2300 AT Leiden
(t) 071 - 527 8666 | (f) 071 - 527 7895
pao@law.leidenuniv.nl

© 2018 Juridisch Postacademisch Onderwijs Universiteit Leiden