skills[Door: redactie Juridisch PAO Leiden | Universiteit Leiden]

Bekijkhier (pdf) het Juridisch PAO Leiden Cursusprogramma Najaar 2017. Van 'shorttrack’-cursussen, seminars, congressen, verdiepingscursussen tot specialisatietrajecten op maar liefst 18 rechtsgebieden. 

Het Leids Juridisch PAO biedt een zo gevarieerd mogelijk programma. Met ca. 85 postacademische kennis-sessies dit najaar op maar liefst achttien rechtsgebieden is het Juridisch PAO Leiden dé kennisspecialist voor juridische professionals.

Van 'shorttrack'cursussen tot specialisatietrajecten

Naast een uitgebreid aanbod van één- en tweedaagse (‘shorttrack’)cursussen, heeft ‘Leiden’ een eigen formule van specialisatietrajecten ontwikkeld: trajecten van 8-10 ‘spitsuur’-bijeenkomsten, geen tussentijdse huiswerkopdrachten, de kandidaat sluit zijn opleiding af met het schrijven van een paper en legt daar een mondeling examen over af; onder meer specialisatietrajecten arbeidsrecht, civiele cassatie, huurrecht, jeugdrecht, fiscale advocatuur, MOTO, jihadisme, ondernemingsrecht, gerechtelijk deskundigentraject.


Hoogwaardige onderwijsexpertise uit ‘eigen huis’

Juridisch PAO Leiden wordt bij het samenstellen van het programma ondersteund door de hoogwaardige onderwijsexpertise uit ‘eigen huis’. Zo worden de programma’s samengesteld onder leiding van de wetenschappelijke staf van de eigen Leidse Rechtenfaculteit, met een onderwijscurriculum van eigen specialisten aangevuld met eveneens topdocenten uit de praktijk.

Kwaliteitskeurmerk
 
Juridisch PAO Leiden is uiteraard een erkend opleidingsinstituut (NOvA) voor advocatuur en notariaat (KNB), alsook diverse andere beroepsorganisaties. Erkend opleidingsinstituut wordt je niet zomaar, elk jaar een kwaliteitsmonitor bijvoorbeeld door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Download hier de flyer [PDF] van het geactualiseerde cursusaanbod  2017.
Reviews

Enkele opmerkingen van onze deelnemers over onze docenten en cursussen:"Dit zijn de toppers in hun vak. Van hen leer je écht iets""De luxe lunch in één van de omliggende restaurants was een plezierige verrassing, erg leuk""De Leidse Sterrenwacht is een inspirerende en prachtige cursuslocatie""Alles is goed verzorgd is en de cursussen zijn inhoudelijk erg goed"

“Het Leidse Juridisch PAO kan ik van harte aanbevelen aan anderen!”

Klik hier voor het online overzicht en vind de cursus die het best bij u past.