DeathtoStock Wired2[Door: redactie Juridisch PAO Leiden]

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van methoden voor elektronisch contracteren. Deze vorm van contracteren is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en levert voor de juridische praktijk aardig wat vraagstukken op. Sterker nog; het gaat vaak mis.

Wat zijn de haken en ogen waar juridische professionals op moeten letten? Wat zijn de valkuilen? Wanneer komt een elektronische overeenkomst tot stand? En is deze alleen geldig met een elektronische handtekening en met welke regels moet men rekening houden?

Het Leids Juridisch PAO helpt u verder de kennis over dit onderwerp te vergroten met de cursus Opstellen & gebruiken van elektronische contracten - 19 JUNI 2017 -  [4 PO NOvA]

De cursus behandelt zowel traditionele leerstukken in de elektronische omgeving (totstandkoming, beëindiging van overeenkomsten; algemene voorwaarden; consumentenbescherming) als sectorspecifieke onderwerpen: de elektronische handtekening, beveiliging van websites en overeenkomsten betreffende ontwikkeling van websites.
Bekijk hier het cursusprogramma 

Juridisch PAO
Postbus 778, 2300 AT Leiden
(t) 071 - 527 8666 | (f) 071 - 527 7895
pao@law.leidenuniv.nl

© 2018 Juridisch Postacademisch Onderwijs Universiteit Leiden