kenniskalender[Door redactie juridisch PAO Leiden - Universiteit Leiden]

Het Leids Juridisch PAO presenteert het geactualiseerde Burgerlijk recht Cursusaanbod voor juridische professionals. Van 'shorttrack’-kennis-sessies, seminars, verdiepingscursussen tot specialisatietrajecten. Vergroot uw kennis en behaal uw punten. Bekijk hier het volledige cursusoverzicht Burgerlijk recht of lees snel verder.

Hoogwaardige onderwijsexpertise uit ‘eigen huis’
Juridisch PAO Leiden wordt bij het samenstellen van het programma ondersteund door de hoogwaardige onderwijsexpertise uit ‘eigen huis’. Zo worden de programma’s samengesteld onder leiding van de wetenschappelijke staf van de eigen Leidse Rechtenfaculteit, met een onderwijscurriculum van eigen specialisten aangevuld met eveneens topdocenten uit de praktijk.

Kwaliteitskeurmerk

Juridisch PAO Leiden is uiteraard een erkend opleidingsinstituut (NOvA) voor advocatuur en notariaat (KNB), alsook diverse andere beroepsorganisaties. Erkend opleidingsinstituut wordt je niet zomaar, elk jaar een kwaliteitsmonitor bijvoorbeeld door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Reviews
Enkele opmerkingen van onze deelnemers over onze docenten en cursussen:"Dit zijn de toppers in hun vak. Van hen leer je écht iets"

"De luxe lunch in één van de omliggende restaurants was een plezierige verrassing, erg leuk""De Leidse Sterrenwacht is een inspirerende en prachtige cursuslocatie""Alles is goed verzorgd is en de cursussen zijn inhoudelijk erg goed"

“Het Leidse Juridisch PAO kan ik van harte aanbevelen aan anderen!”

Bekijk hier het actuele cursusaanbod Burgerlijk recht.

Juridisch PAO
Postbus 778, 2300 AT Leiden
(t) 071 - 527 8666 | (f) 071 - 527 7895
pao@law.leidenuniv.nl

© 2018 Juridisch Postacademisch Onderwijs Universiteit Leiden