leiden law[Gespot door redactie Juridisch PAO Leiden | bron: mr-online]

Als het gaat om kwaliteit van onderzoek en onderzoekers, is de juridische faculteit van de Universiteit Leiden de beste van Nederland.

Volgens de maatstaven van QS Top Universities neemt Leiden wereldwijd de 32e plaats in. Daarna volgen de juridische faculteiten van de Erasmus Universiteit en Maastricht University.

De Nederlandse nummer vier is de Universiteit van Amsterdam, gevolgd door de faculteiten van Utrecht, Tilburg, de Vrije Universiteit, Groningen en Nijmegen.

QS Top Universities kijkt naar de academische reputatie, de reputatie van de universiteit als werkgever en het aantal keren dat publicaties van wetenschappers worden geciteerd in de vakpers. Tot slot telt ook de zogeheten H-index mee: die meet de productiviteit van de wetenschappers en de invloed van hun werk. Lees hier verder op mr-online. [foto: Chris van Houts]


AANSLUITENDE KENNISTIPS VOOR JURIDISCHE PROFESSIONALS:
Met zo’n 100 postacademische cursussen en opleidingen en ruim 2000 juridische professionals als deelnemers per jaar, is het Leids Juridisch PAO - Universiteit Leiden dé specialist waar law-professionals de kennis aanscherpen, de PE punten behalen én het zakelijk netwerk vergroten.

Leids Juridisch PAO cursusprogramma: innovatief, actueel én op topniveau
Naast een uitgebreid aanbod aan één- en tweedaagse (‘shorttrack’)cursussen heeft ‘Leiden’ een eigen formule van specialisatietrajecten ontwikkeld: trajecten van 8-10 ‘spitsuur’-bijeenkomsten, zonder tussentijdse huiswerkopdracht op diverse rechtsgebieden. 

Bekijk hier het actuele en uitgebreide cursusaanbod.

Juridisch PAO
Postbus 778, 2300 AT Leiden
(t) 071 - 527 8666 | (f) 071 - 527 7895
pao@law.leidenuniv.nl

© 2018 Juridisch Postacademisch Onderwijs Universiteit Leiden