De opleiding gaat op 9 februari 2018 in Amsterdam van start. De overige dagen waarop onderwijs wordt gegeven zijn 9 maart, 23 maart, 6 april en 20 april.

Juridisch PAO Leiden biedt in samenwerking met Boerhave Nascholing van het Leids Universitair Centrum en Meer Kennis de Registeropleiding Compliance Officer in de Zorg aan. Deze tweede editie van deze opleiding zal in februari 2018 van start gaan.

Lees meer...

Meer informatie en inschrijven op www.leidenlawconferece.nl

Donderdag 15 februari 2018

Na de crisis van de afgelopen jaren waarin de eurozone uit elkaar dreigde te spatten, is de euro in rustiger vaarwater terecht gekomen. Waarom willen landen tot de eurozone behoren en waarom stappen ze er niet uit? Heeft de magie van Mario Draghi, de president van de Europese Centrale Bank, de euro gered? Is de euro de Heilige Graal? Op deze en andere vragen zal Roel Janssen, financieel-economisch journalist en schrijver, tijdens deze Hazelhoff Guest Lecture ingaan.

Lees meer...

Donderdag 22 februari 2018 van 10.00 tot 16.45 uur, te Leiden
5 PO NOvA

Diverse hoogleraren en gastdocenten van de Universiteit Leiden van de afdelingen staats- en bestuursrecht en sociaal recht zullen ingaan op de laatste actualiteiten van het afgelopen jaar. Verder komen uiteraard ook aan bod de veranderingen die het wetsvoorstel met zich mee zullen brengen.

Lees meer...